آموزش کامل طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و مخصوص عید

شیرینی نخودچی , طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه , دستور تهیه شیرینی نخودچی با فر

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه در منزل

مواد لازم برای شیرینی نخودچی

پودر قند بسیار نرم :: ۵۰۰ گرم

پودر نخودچی الک شده :: ۵۰۰ گرم

روغن جامد :: ۳۰۰ گرم

پودر پسته برای تزیین :: به میزان لازم

هل و وانیل :: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی

با وبلاگ آشپزی ها همراه باشید

برای تهیه شیرینی نخودی ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید.

اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد

و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد.

پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده

و با حرارت ۳۷۵ درجه ی فارینهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.

منبع:mepatogh