این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازم
سبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشه
هویج :3 عدد
سیر :1 بوته
فلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عدد
گوجه فرنگى سفت :2 کیلو


طرزتهیه
وبلاگ آشپزی ها :اول سبزى رو ریز خرد کنید و بعد شستن و ابکش کردن بزارید خشک بشه
فلفل و هویج و سیرا هم شسته و نگینى ریز خرد کنید
وقتى از خرد کردن تموم شدید همه ى مواد رو با سبزى مخلوط وکمى نمک روش پاشیده و هم زده و کنار میزاریم
گوجه ها رو هم بعد شسته شدن و خشک کردن قسمت بالا رو از بدنه ى گوجه جدا و نزارید کنده بشه و مقدار کم از گوشت گوجه رو خالى کرده و کمى نمک وسط گوجه پاشیده و کنار میزاریم تا همه ى گوجه ها به این شکل اماده بشه
و به طور دلمه شکم گوجه رو پر تا تمام گوجه ها به این شکل پر بشه
و در ظرف گود به ترتیب ردیف و روهم چیده و چند تا فلفل تند سبز و حبه سیر هم اضافه و مخلوط سرکه و اب و نمک روش میریزیم و درش رو بسته تا 4 الى 7 روزه اماده سرو و نوش جان
براى اب ترشى من نصف اب نصف سرکه ى سفید استفاده میکنم ؛مثلا یک لیوان اب باشه یک لیوان سرکه که به اضاى هر یک لیوان ق چ خ نمک میزنم
زدن نمک رو باز خودتون اختیارى بزنین اول کم زده و بچشید اگر کم بود میتونید اضافه کنید
همچنین عزیزانى که تند دوست دارن یک اب باشه و یک و نیم سرکه

منبع: اینستاگرام