مواد لازم پاناکوتای انار:

شیر 2 پیمانه

خامه صبحانه 200 گرم

شکر یک دوم پیمانه

دانه انار مقداری برای تزیین

پودر پسته و انار برای تزئین

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

پودر ژله انار 1 بسته

آبجوش یک و نیم پیمانه

دانه انار 200 گرم

همچنین بخوانید:

طرز تهیه پاناکوتای انار

طرز تهیه در ظرفی حاوی یک و نیم پیمانه آب جوش، پودر ژله انار را بریزید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود، مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود سپس دانه های انار را به ژله اضافه و مخلوط کنید؛ مخلوط ژله انار را داخل لیوان های سرو یا قالب بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد؛سه قاشق از شیر را کنار بگذارید . در قابلمه ای، شیر، خامه صبحانه و شکر را روی حرارت مستقیم و متوسط بگذارید و چندباری هم بزنید تا ذرات شکر حل شود ولی نجوشد . از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید . پودر ژلاتین را با سه قاشق از شیر مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار بدهید تا کاملا حل شود . بعد به مخلوط بالا اضافه کرده و سریع هم بزنید . از مایع پاناکوتا روی ژله ها ریخته مجدداً به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد. پاناکوتای انار را با دانه های انار وپودر پسته تزئین سرو کنید.

نکته مهم،اگه لابه اول کاملا ببنده و بعد لایه دوم رو روش بریزید موقع سرو این دو لایه کاملا از هم جدا میشن،پس وقتی لایه اول نیمه بند شد،لایه دوم رو روش بریزید.

منبع:  iranichef