طرز تهیه خورش غوره بامیه:
مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر 300گرم گوشت خورشتی

٢٥٠گرم بامیه

١عدد پیاز متوسط

3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی

2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره

١عدد سیب زمینی متوسط

زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

نمک:به اندازه کافی

روش تهیه خورش غوره بامیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه که روی حرارت قرار داده اید با مقدار کمی روغن تفت دهید، در حدی که سبک و طلایی شود، سپس زردچوبه، ادویه و فلفل را اضافه کنید.
گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید دو لیوان اب بریزید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.توی یه تابه گوجه فرنگی رنده شده را تفت میدهیم تا اب ان گرفته بشه و کمی روغن میریزیم سپس رب گوجه را افزوده و وقتی گوشتمون نیم پز شد باغوره بهش اضافه میکنیم.اجازه دهید بپزد تا جا بیفتد.

همچنین بخوانید:

در این میان بامیه ها را تمیز کرده ، بشویید و تفت میدهیم(میتونید بخار پزهم کنید) بامیه ها رانیم ساعت اخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد این مرحله نیاز به زمان زیادی ندارد، چون همه چیز پخته است و فقط کافی است آب خورش غلیظ شود. 5 دقیقه اخرهم چاشنیخورشت( ابغوره )را اضافه میکنیم.
برای اینکه خورش بامیه شکیلی داشته باشید فقط قسمت کوتاهی از دم بامیه ها را جدا کنید و مواظب باشید به دانه های آن نرسید.

منبع: my23